Ministri i Shëndetësisë, Filipçe gjatë konferencës për shtyp tha se vetëm sot janë bërë 386 testime, dhe në total janë  5 879 të testuar në rang vendi.  Një numër i vogël i këtyre testimeve kanë qenë edhe aty ku është dashur të përsëritet testi.

By I ZH

Leave a Reply