Teknologji

Facebook dhe Instagram më afër bashkimit, një opsion i ri po testohet

Një hap tjetër është ndërmarrë për bashkimin e Facebook dhe Instagram.

Përdoruesit e rrjetit social Instagram kanë qenë në gjendje të ndajnë përmbajtjen e tyre në llogarinë e tyre në Facebook për disa kohë. Asnjë hap tjetër nuk është ndërmarrë për bashkimin e dy platformave.

Disa përdorues kanë vërejtur se, duke shfletuar në Facebook, ata mund të shohin histori në Instagram nga miqtë e tyre. Kjo është një tipar i ri që aktualisht është i kufizuar në një numër të vogël të njerëzve për t’u testuar, por nëse rezulton i dobishëm, mund të jetë i disponueshëm për të gjithë, shkruan “Engadget”.

Si do të ndryshojnë historitë e Instagram dhe Facebook?

Është e thjeshtë, Facebook ndoshta do të ketë një kornizë blu, dhe Instagram portokalli.

Sa i përket privatësisë, Facebook thekson se nuk ka pse të shqetësohemi, sepse akoma vetëm ata që mund të shohin historinë tuaj në Instagram do të jenë në gjendje të bëjnë në Facebook, dhe ata duhet ta aktivizojnë manualisht këtë mundësi.Ata që nuk ju ndjekin në Instagram nuk do ta shohin askund përmbajtjen tuaj.

BiMedia