Një burrë është shpëtuar nga zjarrfikësja pasi u bllokua brenda mureve të një teatri në Syracuse, shteti i Nju Jorkut.

Zjarrfikësit u thirrën rreth orës 07:30 me orën lokale pasi dikush u dëgjua duke përplasur murin dhe duke u lutur për ndihmë.

Besohet se burri ka mbetur i ngecur brenda një hapësire zvarritëse për dy ditë. Ekipet e shpëtimit prenë muret e teatrit dhe e gjetën atë të zhveshur, thanë mediat lokale.

Në një deklaratë në Facebook, departamenti i zjarrfikësve të Sirakuzës tha se nuk ishte e qartë se si ai kishte hyrë në hapësirën e zvarritjes pas murit.

Policia tha se burri dukej se vuante nga një sëmundje mendore dhe nuk do të identifikohet.

By B I