Lajme Rajoni

E fundit! Një vajzeje të re në Tiranë i vjedhin celularin, por ja çfarë i zbuloi policia pasi arrestoi autorin

Një djalë i ri u vu në pr.angat e Policisë së Tiranës, i ak.uzuar për veprën pe.nale “Pastrimi i produkteve të veprës pe.nale ose veprimtarisë kr.iminale”.

Sipas bluve, ai ka fshehur, ka tjetërsuar dhe ka vënë në përdorim një aparat celular që i përkiste shtetases M. K.

Kësaj të fundit, ia kishte vj.edhur këtë celular një person i njohur për të arr.estuarin, e pavarësisht se kishte dijeni se aparati ishte i tjetërkujt, ai e ka përvetësuar duke e përdorur si të tijin.

“Specialistët për Hetimin e Kr.imit në Komisariatin e Policisë Nr. 1 arr.estuan në flagrancë, për veprën pe.nale “Pastrimi i produkteve të veprës p.enale ose veprimtarisë kr.iminale”, shtetasin E. P., 31 vjeç, pasi ka fshe.hur, ka tjetërsuar dhe ka vënë në përdorim një aparat celular që i përkiste shtetases M. K., edhe pse kishte dijeni se një person i njohur ia kishte vj.edhur kësaj shtetaseje”, tha Policia.