Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa, është njëra nga këngëtaret më të përfolura në media.- Advertisements –

Përveç muzikës, ajo shpesh për është bërë imazh e kompanive më të njohura.

Së fundmi, ajo ka bërë bashkëpunimin e veçantë me kompaninë ‘Puma’, e që kësaj radhe koleksioni mban emrin në gjuhën shqipe.

Emri që ka përzgjedhur është ‘Flutur’ dhe logoja është simboli i fluturës.