Netflix ka çdoherë diçka për të gjithë ne në katalogun e serialave të tij por shumë shpesh shumica prej nesh jemi në pikëpyetje se cilin ta shikojmë dhe ka raste kur përfundojmë të ndonjë që nuk na lënë përshtypje dhe largohemi nga serialet sidomos të ato më shumë episode.

Ne mundohemi që të zgjedhim perlat më pak të dukshme dhe në fund të jemi të kënaqur me atë që kemi zgjedhur për ta shikuar. Më poshtë do t’ua sjellim disa prej serialeve me të shikuara nga Netlfix ku edhe ju mund të bëni zgjedhjen në qoftë se iu ka ikur ndonjëri pa e parë.

Spiuni

Serial ky i frymëzuar nga historia e jetës reale të spiunit më të famshëm të Izraelit, Sacha Baron Cohen në vitin 1960. Kjo është një kthesë dramatike për një aktor që falsifikoi karrierën e tij si një komedi satirike në personazhe si Borat dhe Ali G. Në këtë miniseri me gjashtë episode, personazhi kryesor Eli Cohen kalon vite kushtuar personalitetit të tij arab, duke u bërë përfundimisht mjaft i afërt me politikanë të rangut të lartë dhe udhëheqës ushtarakë që më vonë do të merrnin përsipër vendin dhe ngjiteshin në pushtet vetë.

Populli kundër O.J. SimpsonThe People v. O.J. Simpson’ është një miniseri me dhjetë-episodë që kap historinë e O.J famëkeq. Historia është mjaft imponuese në vetvete performancat dhe drejtimi janë të shkëlqyera, siç dëshmohet nga 22 nominimet nga ‘Primetime Emmy’ .

Mindhunter

Ky serial tregon historinë e origjinës së Njësisë së Shkencave të Sjelljes së FBI-së dhe studimin e saj të vrasësve serik. Sezoni i dytë ka më pak nga situatat e tensionuara me vrasës që e bënë të famshëm sezonin, në vend të kësaj përqëndrohet në një hetim të zgjatur për vrasjet serike të të rinjve afrikano-amerikanë në Atlanta, prova e parë e teorive të njësisë. Sezoni i dytë nuk është aq interesant sa i pari, por ia vlen ta shikojmë .

The Thick of It

The Thick of It, është një seri televizive e komedisë britanike që satirizon punën e brendshme të qeverisë moderne po të këtij lloji.

Dark

Dark, është një serial sci-fi i gjuhës gjermane Netflix Original. Dark fillon me një ndërlidhje sekrete, një adoleshente të zhdukur dhe një shpellë me pamje drithëruese – e cila përkundrazi përcakton gjallërinë për pjesën tjetër të serialit. Ajo që fillimisht duket se është një hetim i drejtpërdrejtë i misterit shpejt shndërrohet në një komplot ambicioz të udhëtimit me kohë me ngarkesa të mëdha atmosfere.

By I ZH