Koronavirus Lajme Vendi

Dimitrievski thotë se i është montuar rasti me coronavirus

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski në intervistën e tij për Telma thotë se “bëhet fjalë për rast të montuar dhe do të ndërmarr të gjitha veprimet ligjore”.

Dimitrievski thotë se kjo nuk është betejë politike, por se kanë qëndrime të ndryshme të Shtabit Komunal të Krizës dhe Shtabit të Krizës i cili udhëheq Filipçe, përcjell Telegrafi Maqedoni.
Ai tha se janë shkelur ligjet dhe të drejtat e njeriut duke përfshirë këtu publikimin e të dhënave personale.

Ndryshe, Dimitrievski së pari u raportua se ishte i infektuar, por në analizat që i ka bërë ai në mënyrë private, del se ka rezultuar negativ./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *