Lajme Vendi

Deri më tani 210 punonjës shëndetësorë janë infektuar me coronavirus në RMV

Sipas të dhënave nga Instituti për Shëndet Publik në Maqedoni, numri zyrtar i personave pozitivë për coronavirus ka arritur në 1.231 persona. Gjatë ditës së djeshme, u konfirmuan shtatë raste të reja në Kumanovë-2, Tetovë-3 dhe Koçan-2.

Numri i përgjithshëm i personave të shëruar ka arritur në 224, ndërsa 55 persona kanë humbur jetë në vend.

Nga numri i përgjithshëm i të infektuarve, shumica janë regjistruar në Shkup dhe Kumanovë.

Sipas të dhënave nga Instituti për Shëndetit Publik, deri më 20 prill 210 raste të të infektuarve janë regjistruar tek punonjësit shëndetësorë, ose 17.1% të numrit të përgjithshëm./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *