Rep-artisti kërkon të mbaj burgun në shtëpi shkak i koronavirusit.

YNW Melly po lut gjyqtarët ta lëshojnë atë në arrest shtëpiak, për arsye se është në prag të vdekjes në burg nga COVID-19, shkruan TMZ. Avokati i reperit, Bradford Cohen, paraqiti dokumente juridike, të zotëruara edhe nga TMZ, duke pretenduar se reperi në burg në pritje të gjykimit të tij për vrasje,  po vuan nga të dridhura të rënda, frymëmarrje të rënduar, dhimbje koke dhe dhimbje të trupit pasi që ai testoi pozitiv për koronavirusin.

Cohen pretendon se ka mungesë të gatishmërisë nga ana e burgut për këtë lloj epidemie … pasi “ata nuk u kanë dhënë maska, ose pajisje pastrimi që do të ishin të dobishme në lidhje me shërimin e tij. Kjo është kundër të gjitha rekomandimeve shëndetësore. Kujtojmë se vetëm ditë më parë reperi Tekashi 69 ishte liruar nga burgu për të njëjtën arsye, të shohim nëse autoritet do veprojnë njejt edhe tani.

By I ZH

Leave a Reply