Lajme Vendi

Covid-19, Maqedonia e Veriut sërish me shifra të larta të rasteve të reja

Gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 868 teste, ndërsa pozitiv kanë rezultuar 132 persona. Gjithashtu, edhe numri i viktimave ka arritur në 12. Viktimat janë 5 pacientë nga Shkupi, 2 pacinentë nga Tetova, 2 nga Struga, 1 nga Shtipi, 1 nga Velesi dhe 1 nga Gostivari. Sipas vendeve të infektuarit e rinj janë:
-Shkup 57
– Kumanovë 10
– Dibër 1
– Shtip 13
– Prilep 7
– Tetovë 19
– Strugë 3
– Veles 4
– Manastir 1
– Ohër 5
– Kavadarc 1
– Gostivar 6
– Probishtip 2
– Shën Nikolla 2
– Prespë 1

BiMedia