Vendi

Bombë para dyerve të burgut në Tetovë

Është hedhur një bombë në afërsi të derës hyrëse të burgut të Tetovës paraditen e sotme. Bomba e dorës, edhe pse ka pasur të hequr siguresën, nuk ka shpërthyer. Një i punësuar në Burgun e Tetovës, pasi ka parkuar veturën e tij, ka vërejtur mjetin shpërthyes në afërsi të gomës së majtë të makinës së […]

Vendi

Shënohen 301 shkelje të orës policore në vend

Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë dhe janë në procedurë të shqiptimit të përgjegjësisë penale. Gjatë natës së katërt ndërmjet 25-26 marsit në […]

Koronavirus Vendi

3 pacientë të shëruar nga COVID 19 në vend, paraqitet rasti i parë në Tetovë

Nga Klinika Infektive njoftojnë se tashmë janë liruar dy pacientë të cilët në dy testet kontrolluese për Covid – 19 kanë rezultuar negativ. Pacientët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe janë lëshuar për kurim shtëpiak. Me këtë numri i personave të shëruar nga virusi korona në vend arrin në 3, ndërkohë që po aq […]