Kuriozitete

Nike u jep punëtorëve një javë pushim shtesë për shkak të stresit: Mos punoni, përkushtojuni familjes dhe jetës

NIKE u dha të gjithë punonjësve në zyrat e asaj korporate një javë pushim këtë muaj. Sipas CBS News, kompania vendosi për një veprim të tillë në mënyrë që të lehtësojë stresin punonjësit. Njoftimi i ditës së lirë për punonjësit në zyrat e Nike u njoftua në LinkedIn nga menaxheri i marketingut global i Nike, Matt […]

Kuriozitete

8 Gabime në të Folurën Tënde që i Bëjnë Njerëzit të të Largohen

Mosvlerësimi i dikujt nënkupton prishjen e kufijve të tyre personal. Ndonjëherë është më mirë të heshtësh në vend se t’u thuash njerëzve disa gjëra, edhe pse ato mund të duken të padëmshme dhe madje inkurajuese. Fjali të tipit si, “Çfarë po lexoni?” apo “Prap të njëjtën gjë?” ose “Ka ardhur koha që të transferoheni në literaturë shkencore!” mund të duken të […]