Një bombol gazi ka rrezikuar jetën e një familje në qytetin e Lezhës. Flakët e zjarrit kanë përfshirë ballkonin e një banese në katin e tretë të një pallati.

Policia dhe zjarrfikësit kanë mbërritur në vendngjarje. Ende nuk ka asnjë raportim për të lënduar por vetëm për dëme materiale.

By I ZH