Lajme Vendi

Bojan Jovanovski dhe Katica Janeva dënohen me burg

Bojan Jovanovski i akuzuar në rastin “Reket”, shpallet fajtore dhe dënohet me 9  vite burg. Ndërsa ish shefja e Prokurorisë speciale, Katica Janeva me 7 vite burg.