Rekord të vdekurisht në Itali nga COVID-19. Pas dy ditësh ulje të numrit të viktimave dhe të të prekurve, sot nga Italia vjen një shifër tragjike, 969 të vdekur gjatë 24 orëve të fundit. 4400 është numri i rasteve të reja në krahasim me një ditë më parë.

Numri total i të vdekurve në Itali ka arritur 9 184, ndërsa të prekur janë mbi 86 498 persona. Vetëm SHBA ka deri tani numrin më të lartë të të infektuarve me mbi 97 mijë persona të preku. Në të gjithë botën janë infektuar me COVID-19 mbi 550 mijë veta.

By I ZH

Leave a Reply