Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski njoftoi se aplikacioni “Stop Korona” është i kapshëm për të gjithë telefonat celularë. Ai porositi qytetarët që sa më masovikisht të instalojnë këtë aplikacion.

“Aplikacioni Jep informata se me cilat persona ka qenë në kontakt personi i infektuar. Paraqet plotësim të masave të Qeverisë të përsosura me teknologji. Ky aplikacion do të parandaloj përhapjen e Koronavirusit. Më shpejtë ndërpret zingjirin e përhapjes së virusit. Apeloj tek qytetarët që sa më masovikisht të shkarkojnë aplikacionin. Me këtë aplikacion ndihmojmë edhe punonjësit shëndetësorë”, tha ministri i shoqërisë informatike, Damjan Mançevski.

Aplikacioni mund të shkarkohet në këtë link:  https://stop.koronavirus.gov.mk/?fbclid=IwAR3yYfPT8IFcOYtsR32IUpePiOQReVXu6HhJCDVw9KwLkyycbMre6i3OT4s

By I ZH

Leave a Reply