Nga Klinika Infektive njoftojnë se tashmë janë liruar dy pacientë të cilët në dy testet kontrolluese për Covid – 19 kanë rezultuar negativ. Pacientët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe janë lëshuar për kurim shtëpiak. Me këtë numri i personave të shëruar nga virusi korona në vend arrin në 3, ndërkohë që po aq (3) kanë ndërruar jetë.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të fundit, në vendin tonë janë regjistruar 24 raste të reja me koronavirus. Tashmë edhe Tetova ka shënuar rastin e parë me Covid-19.

Sipas qyteteve, gajtë 24 orëve të fundit në Shkup janë paraqitur 15 raste me Covid-19, në Kumanovë 4, Dibër 2, Ohër 1, Shtip 1, dhe Tetovë 1. Me këtë numri i përgjithshëm i të infektuarve me Covid-19 në vendin tonë deri në ora 12:00 shkon në 201.

Sipas vendbanimeve, gjithsej raste me Covid -19 deri më tani në vendin tonë janë regjistruar në: Shkup 123 Dibër 43, dy prej tyre kanë nderuar jetë Kumanovë 15, njëri ka ndërruar jetë Shtip 8 Veles 3 Ohër 3 Kavadar 2 Prilep 2 Gostivar 1 Tetovë 1.

By I ZH

Leave a Reply