Ministria e Shëndetësisë njofton se janë konfirmuar edhe 26 raste të reja me koronavirus në vendin tonë. Sipas qyteteve në  Shkup janë regjistruar 4 raste, Kumanova-11, Prilep-3, Tetovë -4, Veles-2, Kocani-1 dhe Probishtip-1. Me rastet e fundit numri i personave të prekur virusin korona në vendin tonë shkon në 854.

By I ZH

Leave a Reply