Netflix është rrjeti më i njohur për shikimin e filmave dhe serive. Në netflix ka një numër të madh të seialeve. Por këto janë 10 serialet që nuk duhet ti lini pa i parë: /BiMedia/

1. F.R.I.E.N.D.S

F.R.I.E.N.D.S

2. Suits

Suits

3. The Big Bang Theory

The Big Bang Theory

4. La casa de papel (Money Heist)

La casa de papel (Money Heist)

5. You

You

6. Dynasty

Dynasty

7. Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine

8.The protector

The protector

9. Blacklist

Blacklist

10. Riverdale

Riverdale

By B I

Leave a Reply